Sparen voor je club

Vriendenloterij

Help HV Dynamiek en wijs het als goed doel aan bij de Vriendenloterij
Velen van u weten het al, maar HV Dynamiek is een vereniging die als goed doel wordt aangemerkt bij de Vriendenloterij. De meeste mensen schrijven zich in bij de Vriendenloterij zonder zelf aan te geven welk goed doel ze willen ondersteunen. Deze opbrengsten worden dan verdeeld over alle goede doelen die de Vriendenloterij ondersteunt. U kunt echter ook zelf bepalen welk doel u ondersteunt. Dus bent u al lid van de Vriendenloterij en heeft u nog geen goed doel aangewezen, help dan HV Dynamiek door het als goed doel aan te wijzen! Dit kost u niets extra en helpt de vereniging! De helft van uw lotprijs gaat namelijk rechtstreeks naar de clubkas.

Wat moet u daarvoor doen?

Hieronder de uitleg van de Vriendenloterij om zelf uw goede doel te bepalen:

Kan ik zelf kiezen welk goede doel ik steun met mijn lot(en)?
U kunt ervoor kiezen om met uw lot(en) mee te spelen voor alle goede doelen die de Vriendenloterij steunt of om één specifiek doel te kiezen voor uw lotnummer(s). Dit kunt u aangeven bij aankoop van een nieuw lot (klik op het plaatje hierboven). Het is ook mogelijk om het goede doel bij uw huidige lot(en) te wijzigen door te bellen met de Ledenservice via 088 – 020 1020 (normaal tarief). De vriendenloterij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

 Hofpas

 

Door Hofpunten te sparen ondersteun je tevens je favoriete club of vereniging. Bij de registratie van je Hofpas op deze website www.hofpas.nl dien je een vereniging aan te klikken en zij ontvangen dan automatisch 25% van de door jouw bij de aankoop ontvangen punten. En dat is toch mooi meegenomen.

De Hofpas is een unieke combinatie van een spaar- en cadeaukaart. Iedereen kan Hofpunten sparen bij aankoop van een product bij een van de deelnemende bedrijven; deze punten staan gelijk aan geld. Daarnaast is het ook mogelijk de Hofpas als cadeaukaart weg te geven door er punten ter waarde van een bepaald bedrag op te laten zetten.
Het werkt heel simpel: bij aankopen bij aangesloten ondernemers spaar je bij besteding van elke euro 1 punt op je Hofpas*. Deze punten kun je vervolgens ook weer verzilveren bij aangesloten ondernemers. Hierbij geldt dat 1 Hofpunt een waarde van 1 eurocent vertegenwoordigt.

Gelukspashouders in Goor: opgelet !

De Hofpas gaat de succesvolle Gelukspas, die nu in Goor in gebruik is, vervangen en de daarop gespaarde punten kunnen worden overgezet naar de nieuwe Hofpas. Gelukspashouders waarvan bij het Service Center het e-mailadres bekend is ontvangen hierover tijdig bericht.

Heb je een Gelukspas en heb je deze (nog) niet geregistreerd adviseren we dit alsnog te doen. En vergeet dan niet je e-mailadres te vermelden. Registratie kan op de website www.welkomingoor.nl of via een deelnemend bedrijf.

*basisbedrag. Dit kan per ondernemer verschillen; zie vanaf 2-10-2017 de website.