Foto’s online

Onze huisfotograaf Ben van Sermond heeft onlangs de hele vereniging in het nieuwe tenue op de gevoelige plaat vastgelegd.

Ook heeft hij actiefoto’s gemaakt van D1, C1 en Dames 2. Een aantal foto’s sieren onze hoofdpagina van de website.

Alle foto’s die Ben heeft gemaakt zijn te bewonderen  via onderstaande links.

Dames 2, C1, D1

Handbalvereniging Dynamiek in het nieuw!

De hele handbalvereniging Dynamiek is helemaal in een nieuw tenue gestoken. Van de mini’s tot en met de senioren.
Huisfotograaf Ben van Sermond fotografeerde de meer dan 100 leden in hun nieuwe outfit.

Bestel nu via onze ledenwebshop!

Nieuw! Je handbalkleding kun je nu via onze eigen ledenshop bestellen.
Niet alleen trainingspakken, hoodies,  maar ook kniebeschermers, tassen en ballen zijn daar te bestellen.
Je krijgt korting door via deze shop te bestellen en onze vereniging profiteert er ook van mee.
Van elke bestelling ontvangt de vereniging namelijk ook een kleine bijdrage.

Je bestelling kun je heel gemakkelijk ophalen bij Sport inn in Goor.
Daar kun je vooraf ook je kleding passen en je kleding indien gewenst door Sport inn laten bedrukken.

Koop allen via onze eigen ledenshop.

Ronald Stoel nieuwe voorzitter HV Dynamiek

Ronald is Stoel is vrijdagavond in de algemene Ledenvergadering unaniem gekozen als voorzitter van HV Dynamiek. Stoel volgt daarmee Karin Spoelder op die de afgelopen jaren met verve leiding gegeven heeft aan de Goorse Handbalvereniging. De nieuwbakken voorzitter maakt al 2 jaar deel uit van het bestuur als algemeen bestuurslid.

Nieuw! Krachttraining voor meiden HV Dynamiek

De jeugd van HV Dynamiek krijgt sinds kort krachttraining. Vanaf de D- jeugd zal op maandagavond om de week extra training gegeven worden. De meiden krijgen zo een andere vorm van conditietraining gecombineerd met krachttraining.

Handbalclinic van jubilerende handbalschool

De handbalschool bestaat 5 jaar en vierde dit met een gratis handbalclinic voor de E- en D- jeugd op 29 december jl.

Uitnodiging Alg. Ledenvergadering en nieuwjaarsborrel

Hierbij nodigen wij alle (ouders van) leden uit voor de Algemene Ledenvergadering en Nieuwjaarsborrel op
vrijdag11 januari om 20.00 uur in de kantine van de “Mossendam”.

Fijne feestdagen

Isa Ruumpol 100e lid.

Handbalvereniging Dynamiek is nog steeds groeiende. Afgelopen weekend werd Isa Ruumpol als 100e lid van de Goorse handbalvereniging verwelkomt. De dochter van voetballer Simon Ruumpol en oud zwemster Ilse Kevelham ontving uit handen van voorzitter Ronald Stoel een nieuwe handbal voorafgaand aan de thuiswedstrijd van F2. De 6 jarige Ruumpol traint mee met de H-tjes, de jongste afdeling van Dynamiek.
De teller staat inmiddels al op 107 leden en de vereniging is dus nog steeds groeiend.

Zwarte Pieten bij Dynamiek

Zwarte Pieten verrastten de H jeugd met hun bezoek.
Met dank aan Vos Autotechniek en Fourleftg reclame & sign.
Lees meer voor meer foto’s.