Er wordt weer getraind!

Het is gelukt!!
Vanaf aanstaande woensdag 3-3-2021 kunnen zowel de jeugdteams als de dames weer starten met trainingen in de buitenlucht. We hopen uiteraard dat z.s.m. ook voor de recreanten mogelijkheden komen.
In onderstaand schema kun je zien wanneer je team traint.

Meiden F Woensdag 15 – 16 uur VV Twenthe Sylvia
Meiden E Woensdag 15.30 – 16.30 uur VV Twenthe Mariëlle
Meiden D Woensdag 15.30 – 16.30 uur VV Twenthe Marlon
Meiden C Vrijdag 18.30 – 19.30 uur VV Twenthe Ella
Meiden B Vrijdag 18.30 – 19.30 uur VV Twenthe Ella
Senioren 1 en 2 Woensdag 19 – 20 uur Beachveld Jos
Senioren 1 en 2 Vrijdag 19.15 – 20.30 VV Twenthe Jos

Vanzelfsprekend rekenen we erop dat zowel de ouders als de leden van HV Dynamiek de regels m.b.t. Covid in acht nemen.

Mogen wij de ouders erop wijzen dat toeschouwers niet welkom zijn bij sportende kinderen. En dat de meiden na de training meteen van het complex vertrekken.

Het protocol van vv Twenthe wordt via de app verspreid – deze graag doornemen en opvolgen.
Bij twijfel over gezondheid – Blijf thuis!
Wij wensen iedereen weer heel veel sportplezier & willen vv Twenthe en onze trainers en coaches bedanken voor hun hulp bij het leggen van deze puzzel !

Bestuur HV Dynamiek

RODV trainingspaksponsor Dames 1

RODV is sinds kort de trainingspaksponsor van Dames 1.

Plantjesactie gaat door!

Koop ook hangers van HV Dynamiek. En steun zo onze club.
De bestelling kunnen gedaan worden tot 6 april 2021 via een bestelformulier.

Arjan Spoelman nieuwe voorzitter HV Dynamiek.

Arjan Spoelman is op de jaarlijkse algemene ledenvergadering gekozen tot voorzitter van HV Dynamiek. Hij neemt de voorzittershamer over van Ronald Stoel

Trainingen beginnen weer

De trainingen worden weer hervat. Er zijn nog vacatures voor trainerfuncties.

Sportprotocol

In verband met besmetting op corona volgen wij het sportprotocol noc/nsf

Trainingen hervat. Yes!!

De trainingen zijn onder voorwaarden weer hervat vanaf 9 mei voor de F tot en met de D-jeugd. Onder tropische omstandigheden kon er getraind worden op ons beachveld. De oudere meiden trainden thuis online samen via Zoom onder de bezielende leiding van Lizzy Bakker. Deze trainingen worden de komende weken door de coaches verzorgd.
Voor de uitgebreide regels voor de trainingen en hygiënemaatregelen lees het hele artikel.

Handbalactiviteiten tot en met 31 maart afgelast

Alle handbalwedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast door Coronavirus. Hiermee volgt het NHV de adviezen van het RIVM en het kabinet op. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en u ook oproepen om alle andere […]

Trainingshoodies niet leverbaar

De Valencia trainingshoodies zijn (voorlopig) uit de handel genomen. Daarvoor is een Valencia alternatief beschikbaar (zie foto). Deze kan ook via de ledenshop besteld worden. Vooraf passen is mogelijk bij Sport Inn.

Uitnodigiging Alg. ledenvergadering en nieuwjaarsborrel

Hierbij nodigen wij alle leden (en ouders van jeugdleden) uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 24 januari a.s. om 20.00 uur in de kantine van de “Mossendam.” Na afloop van de vergadering willen we de avond graag afsluiten met een borrel!