Clubavond Sport-inn Goor

Leden van HV Dynamiek kunnen aanstaande maandag van 18.00 uur tot en met 20.00 uur met 20% korting sportkleding kopen bij Sport-inn Goor.

Afsluiting zaalseizoen

De F- en H-jeugd hebben het zaalseizoen gezamenlijk afgesloten bij Het Kukelnest.
De jongste jeugd vermaakte zich bij de kinderboerderij en genoten na afloop van de patat.

Het E-team combineerde de laatste training en een beachwedstrijd ‘s avonds met een gezellige patatmaaltijd tussen beide activiteiten in de sporthal. De sponsor van het team Vehof beheer trakteerde de E-meiden op deze feestelijke afsluiting van het zaalseizoen.
Caecil wordt namens de meiden bedankt!

Beachseizoen in volle gang

Het beachseizoen is weer begonnen.
In een onderlinge competitie in de Hof van Twente wordt volop gestreden met attractief beachhandbal

Rabostemmers Bedankt!

HV Dynamiek heeft een cheque van €586,71 van de Rabo Clubkas Campagne 2019 ontvangen.

Plantjesactie

Zaterdag 13 april jaarlijkse Plantjesactie. Verkoop vanaf 8.45 uur bij Sporthal de Mossendam. Vanaf 9.00 uur gaan de leden langs de deur verkopen.

Hofpas goed voor onze clubkas

Jouw stem is geld waard

HV Dynamiek doet meer aan de Rabo Clubkasactie. Stem allen

Dames 1 kampioenschap dichtbij?

Dames 1 – Het kampioenschap is dichtbij!” Ondanks het verlies van afgelopen vrijdag, maakt Dames 1 van handbalvereniging Dynamiek nog steeds kans op het kampioenschap. Het vlaggenschip van Dynamiek doet het erg goed dit seizoen en wordt iedere week beter. Zij verdienen het om kampioen te worden en om een klasse hoger te gaan. Het […]

Top keepersclinic

Afgelopen vrijdag werd er een heuse keepersclinic georganiseerd voor al onze keepers. Pascal Vinke keeperstrainer van eredivisionist Borhave DS1 bood een interessante training voor de leergierige Dynamiek keepers.
Voor een videoimpressie zie hier.

Foto’s online

Onze huisfotograaf Ben van Sermond heeft onlangs de hele vereniging in het nieuwe tenue op de gevoelige plaat vastgelegd.

Ook heeft hij actiefoto’s gemaakt van D1, C1 en Dames 2. Een aantal foto’s sieren onze hoofdpagina van de website.

Alle foto’s die Ben heeft gemaakt zijn te bewonderen  via onderstaande links.

Dames 2, C1, D1