Handbalactiviteiten tot en met 31 maart afgelast

 

Alle handbalwedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast door Coronavirus. Hiermee volgt het NHV de adviezen van het RIVM en het kabinet op.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en u ook oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

(bron handbal.nl)

Handbalvereniging geeft gehoor aan deze oproep van het NHV.

De handbalmiddag van 25 maart as. wordt om die reden ook afgelast.

Trainingshoodies niet leverbaar

De Valencia trainingshoodies zijn (voorlopig) uit de handel genomen. Daarvoor is een Valencia alternatief beschikbaar (zie foto). Deze kan ook via de ledenshop besteld worden. Vooraf passen is mogelijk bij Sport Inn.

Uitnodigiging Alg. ledenvergadering en nieuwjaarsborrel

Hierbij nodigen wij alle leden (en ouders van jeugdleden) uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 24 januari a.s. om 20.00 uur in de kantine van de “Mossendam.” Na afloop van de vergadering willen we de avond graag afsluiten met een borrel!

Prettige feestdagen

Namens het bestuur van HV Dynamiek wensen wij jullie allemaal hele fijne feestdagen en een heel goed & sportief 2020 toe.

Tot volgend jaar. Op vrijdag 24 januari a.s. is de Algemene Ledenvergadering. Zet het alvast in je agenda! Nadere informatie hierover volgt nog.

 

Een gouden handbal hart met oranje rand klopt!

Ook zo zin in handbal? Wordt ook een Estevan Polman, Tess Wester en ga ook voor goud. Begint jouw interland carrière bij hv Dynamiek.
Bezoek geheel vrijblijvend een training van de snel groeiende HV Dynamiek te Goor op een woensdagmiddag of avond . We beginnen na de vakantie weer op 8 januari 2020. De trainingen vinden plaats in sporthal de Mossendam te Goor.

Pieten bij jongste jeugd

Woensdag zijn de pieten ook bij de H en F jeugd van onze vereniging geweest.

Trainingen starten weer

De trainingen zijn weer begonnen deze week.

Clubavond Sport-inn Goor

 

Leden van HV Dynamiek kunnen aanstaande maandag van 18.00 uur tot en met 20.00 uur met 20% korting sportkleding kopen bij Sport-inn Goor.

Afsluiting zaalseizoen

Het zaalseizoen is afgesloten met een gezellige activiteit voor de H- en F jeugd.
Ook de E-jeugd combineerde de afsluiting van het zaalseizoen met de voorbereiding op de beachwedstrijd.

Beachseizoen in volle gang

Het beachseizoen is weer begonnen.
In een onderlinge competitie in de Hof van Twente wordt volop gestreden met attractief beachhandbal