Pieten bij jongste jeugd

Woensdag zijn de pieten ook bij de H en F jeugd van onze vereniging geweest. We hadden vandaag een speciale training voor de meiden waarvoor er zelfs een aantal als Piet mee deden. De pieten hadden ook nog wat lekkers en wat leuks meegenomen en dat vonden de dames helemaal fantastisch. We hopen dat ze volgend jaar weer van de partij zijn.

Trainingen starten weer

De trainingen zijn weer begonnen deze week.

Kijk hier voor de actuele tijden en indeling

Trainingstijden:

Maandag (De kievit)

Vanaf 30 september. Indeling volgt later

Woensdag (De Mossendam)

15:00     16:00                     H-tjes + F-jes (Sylvia Venema)

16:00     17:00                     E- jeugd (Caecil Vehof)

17:00     18:00                     D- en C-jeugd (Marlon Postma en vacature)

18:00     19:00                     B- jeugd (Esther Agterbosch)

19:00     20:30                     Dames selectie (Carmen Wegdam en Annette Leferink)

20:30     22:00                     Recreanten (Rene Scharrenborg)

Vrijdag (De Mossendam)

19:00     20:00                     B- jeugd

6, 13 en 27 september
15 en 22 november
20 en 27 december
3 en 17 januari
17 en 24 april
hele maand mei

Wij trainen altijd op de woensdag in sporthal de Mossendam.

Wil je een keer kijken en/of meedoen, dat kan natuurlijk altijd!

Clubavond Sport-inn Goor

Leden van HV Dynamiek kunnen aanstaande maandag van 18.00 uur tot en met 20.00 uur met 20% korting sportkleding kopen bij Sport-inn Goor.

Afsluiting zaalseizoen

De F- en H-jeugd hebben het zaalseizoen gezamenlijk afgesloten bij Het Kukelnest.
De jongste jeugd vermaakte zich bij de kinderboerderij en genoten na afloop van de patat.

Het E-team combineerde de laatste training en een beachwedstrijd ‘s avonds met een gezellige patatmaaltijd tussen beide activiteiten in de sporthal. De sponsor van het team Vehof beheer trakteerde de E-meiden op deze feestelijke afsluiting van het zaalseizoen.
Caecil wordt namens de meiden bedankt!

Beachseizoen in volle gang

Het beachseizoen is weer begonnen.
In een onderlinge competitie in de Hof van Twente wordt volop gestreden met attractief beachhandbal

Rabostemmers Bedankt!

HV Dynamiek heeft een cheque van €586,71 van de Rabo Clubkas Campagne 2019 ontvangen.

Plantjesactie

Zaterdag 13 april jaarlijkse Plantjesactie. Verkoop vanaf 8.45 uur bij Sporthal de Mossendam. Vanaf 9.00 uur gaan de leden langs de deur verkopen.

Hofpas goed voor onze clubkas

Jouw stem is geld waard

HV Dynamiek doet meer aan de Rabo Clubkasactie. Stem allen

Dames 1 kampioenschap dichtbij?

Dames 1 – Het kampioenschap is dichtbij!” Ondanks het verlies van afgelopen vrijdag, maakt Dames 1 van handbalvereniging Dynamiek nog steeds kans op het kampioenschap. Het vlaggenschip van Dynamiek doet het erg goed dit seizoen en wordt iedere week beter. Zij verdienen het om kampioen te worden en om een klasse hoger te gaan. Het […]