Trainingen beginnen weer

Het seizoen kan weer beginnen. Vanaf volgende week gaan de training weer van start.
Hieronder volgt een overzicht van de trainingstijden en wanneer de trainingen starten.

Woensdag trainingen
Trainingstijden team trainer(s) start
15.00 16.00 H + F jeugd Sylvia Venema 19-8-2020
Ilse Kevelham 19-8-2020
16.00 17.00 E jeugd Caecil Vehof 19-8-2020
17.00 18.00 D jeugd Marlon Postma 19-8-2020
18.00 19.00 B jeugd B jeugd vacant ???
C jeugd Marieke Zendman 19-8-2020
19.00 20.30 Dames 1 Jos Oonk al gestart
Dames 2 Annette Leferink al gestart
20.30 22.00 Recreanten Rene Scharrenborg 19-8-2020
Vanaf 17 augustus is de kantine weer open.
vrijdagavond trainingen
Trainingstijden team trainer(s)
19.00 20.00 B jeugd B jeugd vacant
C jeugd Marieke Zendman
20.00 21.00 Dames 1 Jos Oonk
Dames 2 Annette Leferink
Beschikbare vrijdagen:
4, 11, en 25 september
9, 23 en 30 oktober
13 en 20 november
4, 11 en 18 december
8 en 22 januari
5, 19 en 26 februari
2,16, 23 en 30 april
7, 14, 21 en 28 mei

Zoals jullie kunnen zien, is er momenteel een vacature voor de training van de B-jeugd. De vorige trainster Ester Agterbos ziet geenmogelijkheid om ook dit jaar de trainingen voor de B-jeugd te doen. We willen Ester bedanken voor haar inzet afgelopen jaar. En mocht iemand een trainer kennen die wellicht interesse heeft, laat het ons dan weten. Alle hulp is welkom. Daarnaast zijn er nog trainingen op enkele vrijdagen voor de C- en B-jeugd en de Dames selectie.  Hierboven een overzicht van de trainingstijden en op welke vrijdagen we kunnen trainen.

Kleedkamers mogen open, mits we 1,5 meter afstand kunnen waarborgen. Deze afstandsregel geldt voor iedereen boven de 18. Wij moeten hierinonze eigen verantwoording nemen. En daarom heeft Stevig het volgende
besloten:
– Overdag zijn de kleedkamers geopend voor de schooljeugd, d.w.z. voor de leerlingen van de basisscholen en de middelbare school.
– De 1,5 meter regel voor 18+ kan naar onze mening niet worden gewaarborgd en daarom hebben wij besloten de kleedkamers in de avonduren nog gesloten te houden. Wij vragen u dan ook vriendelijk om ’s avonds in
sportkleding naar onze locaties te komen en thuis te douchen. De kantine in de sporthal is wel geopend, maar ook daar houden wij de 1,5 meter regel aan.

Verder willen wij als TC de komende periode gebruiken om op zoek te gaan naar coaches. Zijn er nog ouders of speelsters die graag coach willen zijn, meld dit dan bij de TC, via tc@hvdynamiek.nl.

Sportprotocol

In verband met besmetting op corona volgen wij het sportprotocol noc/nsf

Trainingen hervat. Yes!!

De trainingen zijn onder voorwaarden weer hervat vanaf 9 mei voor de F tot en met de D-jeugd. Onder tropische omstandigheden kon er getraind worden op ons beachveld. De oudere meiden trainden thuis online samen via Zoom onder de bezielende leiding van Lizzy Bakker. Deze trainingen worden de komende weken door de coaches verzorgd.
Voor de uitgebreide regels voor de trainingen en hygiënemaatregelen lees het hele artikel.

Handbalactiviteiten tot en met 31 maart afgelast

Alle handbalwedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast door Coronavirus. Hiermee volgt het NHV de adviezen van het RIVM en het kabinet op. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en u ook oproepen om alle andere […]

Trainingshoodies niet leverbaar

De Valencia trainingshoodies zijn (voorlopig) uit de handel genomen. Daarvoor is een Valencia alternatief beschikbaar (zie foto). Deze kan ook via de ledenshop besteld worden. Vooraf passen is mogelijk bij Sport Inn.

Uitnodigiging Alg. ledenvergadering en nieuwjaarsborrel

Hierbij nodigen wij alle leden (en ouders van jeugdleden) uit voor de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 24 januari a.s. om 20.00 uur in de kantine van de “Mossendam.” Na afloop van de vergadering willen we de avond graag afsluiten met een borrel!

Prettige feestdagen

Namens het bestuur van HV Dynamiek wensen wij jullie allemaal hele fijne feestdagen en een heel goed & sportief 2020 toe.

Tot volgend jaar. Op vrijdag 24 januari a.s. is de Algemene Ledenvergadering. Zet het alvast in je agenda! Nadere informatie hierover volgt nog.

Een gouden handbal hart met oranje rand klopt!

Ook zo zin in handbal? Wordt ook een Estevan Polman, Tess Wester en ga ook voor goud. Begint jouw interland carrière bij hv Dynamiek.
Bezoek geheel vrijblijvend een training van de snel groeiende HV Dynamiek te Goor op een woensdagmiddag of avond . We beginnen na de vakantie weer op 8 januari 2020. De trainingen vinden plaats in sporthal de Mossendam te Goor.

Pieten bij jongste jeugd

Woensdag zijn de pieten ook bij de H en F jeugd van onze vereniging geweest.

Trainingen starten weer

De trainingen zijn weer begonnen deze week.