Dat was het dan… de zaal-, beker-, en beachwedstrijden zitten er allemaal al weer op…
Het was een geweldig handbal seizoen! Een seizoen waarin we als team gegroeid zijn en op elkaar ingespeeld raakten. Een seizoen met spectaculaire wedstrijden maar ook een seizoen van verliezen op het nippertje… Een seizoen waarin ons team echt één team werd.

Dit alles is natuurlijk niet vanzelf gegaan. Training in training uit stonden Carmen en Anette voor ons klaar. Jullie zijn TOP! Wat zouden we toch zonder jullie moeten…

Ook willen wij Caecil bedanken. De oprichter van ons team te noemen, degene die deze groep meiden heeft verzameld en heeft getraind. Het zinnetje: ‘schiet nou eens van afstand, kom nou eens omhoog’ zullen we niet meer vergeten. Ook jij bedankt!

Ook willen wij onze trouwe supporters bedanken. Zonder jullie support was dat ene goaltje niet gemaakt die leidde tot de winst. Ook jullie zijn TOP! We hopen jullie volgend jaar weer terug te zien.

Dan hebben we natuurlijk nog onze fantastische sponsors: Postma Snelvries B.V. en Wegdam T Bouw- en ontwerpbureau. Hesjes, shirtjes, bidons en sokken… Even in het kort, TOP sponsors die wij ontzettend willen bedanken voor alle zorgen! (En de teamschotel niet te vergeten)

De kiekjes van afgelopen seizoen. Mede mogelijk gemaakt door Ben van Sermond kunnen wij nagenieten (of niet…) van onze handbalkunsten. Bedankt Ben, TOP!

Denk jij nou: hier wil ik ook bij? Heb je een passie voor handbal en ben je 17+, aarzel dan niet en stuur ons een privé bericht! via Facebook. Je bent meer dan welkom!

TOT VOLGEND SEIZOEN!!