Dynamiek E1 ontmoette afgelopen zaterdag een zware tegenstander in Deurningen. Speelster Daphne Stoel blikt terug op deze helaas met 16-8 verloren wedstrijd.

We moesten tegen DSVD uit Deurningen deze meisjes waar we tegen moesten stonden bovenaan. Mette kon helaas niet mee doen dus hadden we maar een wissel en een goede speler minder. De eerste helft ging wel goed. We hebben heel erg ons best gedaan daarom kwamen we 4-0 voor. Maar toen werd de tegenstander sterker en scoorde ze binnen korte tijd een aantal punten. Het stond plotseling al 7-7 met de rust. In de tweede helft ging het wat slechter. De verdediging verslapte en ze waren te sterk. De verdediging verslapte niet alleen, we maakten ook geen actie meer, scoorden niet meer, maar de tegen partij wel.